Nieuws


Afscheid dokter A. Glansdorp

Per 1 december 2021 zal dokter A. Glansdorp niet meer werkzaam zijn voor de praktijk. Zij neemt aan het eind november afscheid van de praktijk. 

Vanaf januari 2016 is dokter A. Glansdorp als vaste huisarts verbonden geweest aan de praktijk. Zij zal per 1 december 2021 de praktijk verlaten. Zij licht haar vertrek zelf toe. 

Ik ben vanaf januari 2016 met veel plezier werkzaam geweest voor de praktijk. Ik heb de keuze gemaakt om verder te gaan als zelfstandig waarnemend huisarts om meer flexibel te zijn in mijn werktijden en zo werk en privé beter te kunnen combineren. Dat betekent dat ik mijn werk als huisarts buiten de praktijk zal gaan voortzetten. Ik zal de praktijk en de patiënten van de praktijk gaan missen en wens ieder het beste, zeker qua gezondheid.

Prik tegen de griep en pneumokokken op 15 oktober

012900 Poster-Griepprik-2021 V2 TG 1X-MONDKAP-1-scaled

Op 15 oktober 2021 vindt in het Swanla de griepvaccinatie en de vaccinatie tegen penumokokken plaats.

Indien u in aanmerking komt voor de griepprik of de prik tegen pneumokokken krijgt u hiervoor voor 6 oktober 2021 een uitnodiging. De prik kunt u op 15 oktober krijgen in het Swanla. Het adres van het Swanla is Burg. Klinkhamerweg 86, 2761BJ Zevenhuizen. Het tijdstip staat op uw uitnodiging.

Meer informatie over de griepprik vindt u hier. Meer informatie over de prik tegen pneumokokken vindt u hier.

Als u op  15 oktober niet kunt verzoeken wij u een mail te sturen naar de praktijk. Wij kijken dan met u naar een ander moment waarop u de prik kunt krijgen. Heeft u vragen over een van de prikken? Stuur dan een mail of bel ons.

Artikel over onze medische zorg in de Zevenster

went

Over de medische zorg die de praktijk levert aan de verpleeghuisbewoners van de Zevenster is een artikel geschreven (24 januari 2021)

De medische zorg die wij aan de verpleeghuisbewoners van de Zevenster verlenen is een van de projecten die gevolgd wordt binnen het programma ‘Thuis in het Verpleeghuis: Waardigheid en trots op elke locatie’. Vanuit waardigheid en trots wordt gerapporteerd over regionale initiatieven die moeten leiden tot duurzame medische zorg voor verpleeghuizen. Hier vindt u een artikel dat gaat over de medische zorg van de praktijk aan de Zevenster en de bijzonderheden daarvan.

Medische zorg hospice Elim in Moerkapelle

logo-hospice-elim-moerkapelle

Op dit moment zijn wij bezig om de medische zorg in het hospice Elime in Moerkapelle te organiseren (19 januari 2021)

Het hospice Elime in Moerkapelle hoopt in maart 2021 zijn deuren te openen. Op dit moment zijn wij samen met het hospice bezig de huisartsenzorg in het hospice concreet te organiseren. Dit doen wij in samenwerking met Huisartsenpraktijk Moerkapelle. Wij zullen u over onze zorg in het hospice via onze website en nieuwsbrieven verder informeren. 

Nieuws 2020


Nieuws 2019


Nieuws 2018


Nieuws 2017© 2009 - 2021 Huisartspraktijk van Breugel  |  Mail ons  |  Nieuwsbrief  |  Contact  | Beveiligde patiëntenomgeving  | Disclaimer |