Stagiaire doktersassistente

Wij zijn altijd op zoek naar een gemotiveerde stagiaire doktersassistente die later in de huisartsenzorg wil werken. Als blijkt dat jij past bij de praktijk kijken wij wat de mogelijkheden zijn en wanneer jij kan beginnen. Dat zal bijvoorbeeld afhangen of er voldoende begeleiding mogelijk is en het studieprogramma aansluit bij de wijze waarop wij stagiaires opleiden.

Wij hebben stageplaatsen voor studenten uit de regio van Zevenhuizen die de driejarige BOL opleiding volgen. Wij hebben in beginsel geen stageplaatsen voor studenten die een verkort traject volgen omdat dit een andere organisatie en planning van de stage vereist. Verder dien je om in aanmerking te komen voor een stageplaats de ambitie hebben om in de huisartsenzorg verder te gaan.

Voor meer informatie over een stageplaats verwijzen wij jou naar stagemarkt. Mocht je naar aanleiding van die informatie belangstelling hebben voor een stage kan jij contact opnemen met de praktijk via de mail met daarbij een motivatiebrief en CV. Een eerst volgende mogelijkheid om stage te lopen zal vanaf september 2023 zijn. Als je het tweede en derde jaar stage op de praktijk wil doen heeft dat onze voorkeur. Meer informatie over de praktijk als leerbedrijf vindt kan je op stagemarkt vinden.

Wij hebben op dit moment geen BBL leerwerkplekken te beschikking. Het heeft dus geen zin om te informeren naar een BBL leerwerkplek.