Afspraak maken

icon online dienst

Op dit moment is het vanwege de gezondheidscheck die wij moeten doen vanwege het coronavirus niet mogelijk om een afspraak te maken via het webportaal of de Uw Zorg online app. Dit heeft te maken met het feit dat wij patiënten met luchtwegklachten op aparte spreekuren zien.

Voordat u een afspraak maakt raden wij u aan om thuisarts.nl te raadplegen. Hier vindt u informatie over diverse onderwerpen en adviezen. Zo komt u beter voorbereid op het consult of is misschien uw vraag al (deels) beantwoord. Meer informatie over thuisarts.nl vindt u hier.

Via ons webportaal of de Uw Zorg online app kunt u 24 uur per dag met uw computer, tablet of smartphone direct in de agenda van de praktijk een afspraak voor het spreekuur maken. U ziet direct of er een plaats is op het door u gewenste tijdstop. Probeert u bij het online maken van een afspraak zo goed mogelijk de reden van uw bezoek aan het spreekuur te beschrijven en leest u goed de instructies. U kunt verder controleren wanneer uw afspraken zijn. In het overzicht van uw afspraken staan al uw afspraken dus ook de afspraken die u telefonisch of aan de balie heeft gemaakt. Ook is het eenvoudig mogelijk om de afspraak in uw agenda op uw smartphone of pc te zetten en ontvangt u een dag van te voren een herinneringsmail. Meer informatie over het online regelen van uw zaken bij de praktijk vindt u hier.

icon telefoon

Voor het spreekuur kunt u ook telefonisch een afspraak maken via 0180-631783 (kies 3 in het keuzemenu) bij de assistente. De assistente zal vragen stellen over de afspraak, het triageren. Meer informatie over het triageren vindt u hier.

De praktijk is direct telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 10.00 uur, van 11.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.30 uur voor het maken van afspraken. Op de andere tijdstippen tussen 8.00 en 17.00 uur kunt u als u de praktijk belt door 3 te kiezen in het keuzemenu een boodschap inspreken. Wij bellen u dan terug voor het maken van een afspraak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken op de praktijk. Wij helpen u graag verder aan de balie. Houdt u er rekening mee dat de praktijk tussen 10.30  en 11.00 uur en tussen 12.30 en 13.30 uur alleen voor spoed open is.

© 2009 - 2023 Huisartspraktijk van Breugel  |  Mail ons  |  Nieuwsbrief  |  Contact  | Beveiligde patiëntenomgeving  | Disclaimer |